Ő az én kedvesem….

Forrás: Photopost | 2013 március 4.

 

Mielőtt félreértenétek a címet… sokakkal, vagyis nagyjából mindenkivel ellentétben én nem szeretném megfejteni a hétvégi Eurovízió eredményét. Legyen elég annyi, hogy borzasztóan jól szórakoztam a nagyöregek (és kisöregek) Facebook-kiírásain és az óriási megfejtéseken, hogy kinek kellett volna menni, hogy miért égünk le, miért nem égünk le, hogy kellett volna, stb. Az külön felüdülés volt, hogy nagyjából az összes zenéhez nem értő celebritás felháborodását fejtette ki. Én csak annyit mondanék, hogy őszintén örülök, hogy egy olyan előadó képvisel minket, akinek van hitele…
Ő írta a dalt, ami egyébként anyukámnak és húgomnak nagy kedvence… őszinte, karakteres és egyedi. Én a srác mellett vagyok, remélem ti is! Hajrá ByeAlex!
A dalhoz passzoló napi szerelmem pedig nem más, mint Emily Didonato. Ő az én kedvesem… Ha ő kezeli a saját rajongói Facebook-oldalát, valószinűleg már hónapok óta néz hülyének a leányzó, mert konkrétan minden képét azonnal likeolom, amit felrak. Kicsit átcsaptam rajongósdiba. 91-es születésű, mint az első barátnőm. Ír és olasz felmenői vannak (Azaz ír és olasz. Hmm…) és ha megnézed ezt a videót, biztosan megőrülsz:

…én legalábbis 1,5 órája morgok magamban, hogy miért nem születtem a szembeszomszédjának.
Egyébként többnyire Maybelline- és Giorgio Armani-kampányokból lehet ismerős a leányzó, és nem mellesleg a 20. legjobban kereső modell a világon.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bejegyzés jelentése

HIRDETÉS
Címkék:
 1. Amanda
  on

  Kemy ha lehetne itt like-olni megtenném:D

  Hozzászólás jelentése

 2. Kemy
  on

  Jake Gyllenhaal lenyúlta a csajodat …most mi lesz? =P

  Hozzászólás jelentése

 3. Amanda
  on

  Nagyon szép modell.Minden napra van egy szerelmed:)

  Hozzászólás jelentése

Blog jelentése